<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    Ganda Bobbins High Speed ??pungkal Mesin BFBS-2a

    Pondok Description:

    Bubuka BFBS-A runtuyan mesin pungkal nyaéta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat,, yarns na thread sabudeureun bobbins merata sarta tertib. Runtuyan gaduh sumbu tunggal pungkal mesin ganda sumbu pungkal mesin, opat sumbu mesin pungkal etc.they boga fitur di handap: 1) timer eureun lamun kawat, benang pegat atawa kosong 2) timer eureun nalika prasetél kuantitas pungkal, ngajamin tiap bobbin boga yarns sarua kapasitas panel 3) kontrol nu ditangtukeun dina l nu ...


    jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    BFBS-A runtuyan mesin pungkal nyaéta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat,, yarns na thread sabudeureun bobbins merata sarta tertib. Runtuyan gaduh sumbu tunggal mesin ganda sumbu mesin pungkal pungkal, opat sumbu pungkal mesin etc.they boga fitur di handap:

    1) timer eureun lamun kawat, benang pegat atawa kosong

    2) timer eureun nalika prasetél kuantitas pungkal, ngajamin tiap bobbin boga kapasitas yarns sarua

    3) panel kontrol nu ditangtukeun dina kénca mesin .the kotak bearing na potentionmeter ngadalikeun speed tina yarns pungkal

    4) timer eureun lamun pegat atawa kosong, mayar off spool boga alat timer marake

    ?

    parameter teknis

    ? BFBS-1A BFBS-2a BFBS-4A BFBS-4B
    sumbu rpm 1400RPM 1400RPM 1400RPM 1400RPM
    motor daya 0.55KW / 220V ?0.75KW / 220V ?1.5KW / 380V 1.1KW / 380V
    Voltaseu 220V / 50HZ 220V / 50HZ 380V / 220V / 50HZ 380 / 220V / 50HZ
    pindah pitch 0.05-5.5MM (mengadopsi adjustable Polandia aci Plawangan)
    Ukuran Bobbin diaméterna Bobbin D≤100MM Bobbin panjangna L≤280MM Dupi mendesain sakumaha pamundut customer
    Bobbin No

    1

    2

    4

    4

    Mayar Pareum Spool

    ≤9

    ≤18

    ≤36

    ≤36

    Mayar Pareum Bobbin Ukuran ¢ ≤200MM H≤280MM (bisa ngarancang nurutkeun pamundut customer)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频