<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    Nangtung otomatis selang Braiding Mesin BFB24L-140CF

    Pondok Description:

    Nangtung otomatis selang Braiding Mesin Series ngenalkeun BFB-B nangtung selang braiding mesin runtuyan otomatis (BFB-90 110 114 130 140 160 200 300) mangrupakeun set anyar pakakas braiding otomatis nu rarancang jeung ningkat dumasar digesting sarta nyerep téhnologi canggih asing. mesin geus loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun kawat .cable tabung karét .weaved nu endure tekanan tinggi tali selang .weaved cai karét .braid .tubes dipaké dina mobil na motorbikes jeung karét & plastik ...


    jéntré produk

    Tags produk

    Nangtung otomatis selang Braiding Mesin Series

    ?

    ngenalkeun

    BFB-B nangtung otomatis selang braiding mesin runtuyan (BFB-90 110 114 130 140 160 200 300) mangrupakeun set anyar pakakas braiding otomatis nu rarancang jeung ningkat dumasar digesting sarta nyerep téhnologi canggih asing. mesin geus loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun kawat .cable tabung karét .weaved nu endure tekanan tinggi tali selang .weaved cai karét .braid .tubes dipaké dina mobil na motorbikes jeung karét & plastik tabung di sprayer, teflon selang tekanan tinggi. mesin geus fitur di handap:

    1) extent otomatis tinggi rusak, bobbin kosong atawa euweuh tube mesin otomatis timer ditutup

    2) ngadopsi speed adjustable pikeun nampung pitch, teu kedah ngarobah gear

    3) produksi efisiensi High tilu kali ti mesin dawam hadir per jam, produksi max ngahontal ka 98m / jam

    4) noise Low, pangiriman jeung narik Sistim ngadopsi nyerep sora, ngurangan ngocok jeung alat inserting.

    5) pangropéa Mudah, pangiriman struktur fleksibel gampang install jeung cabut

    6) Spindle ngadopsi parabot elastis na adjustable, posisi depentable, gampang, merenah tur fléksibel install bobbin

    7) abrasion Leutik tur panjang maké hirup nyandak bagian konci dipaké bahan alus teuing ngukut perlakuan panas sarta alat-alat pelumas.

    ?

    parameter

    ? BFB16L-114B BFB24L-114B BFB36L-114B BFB48L-114B
    kakuatan motor 0.75kw 1.1kw? 1.5kw 2.2kw
    Voltaseu 3 Phase 380V 3Phase 380V 3Phase 380V 3Phase 380V
    rpm Spindle 55RPM 45RPM 36RPM 20RPM
    traction rpm 5.26-26RPM 4.26-18.5RPM 2.13-10.8RPM 0.13-0.58RPM
    Candak Up Reel kantétan kantétan Ngeusi batre pikeun nyandak up reel Ngeusi batre pikeun nyandak up reel
    selang diaméterna ≤16mm ≤24mm ≤36mm ≤48mm
    traction Gear ¢ 200 ¢ 200 ¢ 800 ¢ 800
    NO Spindle 16 Spindle 24Spindle 36Spindle 48Spindle
    beurat 280kg 305kg 680kg 48kg
    Ukuran Bobbin Kaluar ujung 56 × ujung Batin 22 × High170mm Cubage: 354cm3
    ngalamar

    Robah spindle tiasa braiding kawat jeung benang??

    Dimenson 620 * 500 * 1580mm 890 * 720 * 1680mm 1100 * 1000 * 1780mm 1500 * 1300 * 2100mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频