<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    Tensile Kakuatan Kawat High Speed ??pungkal Mesin BFHG-255C

    Pondok Description:

    BFHG-255C pungkal mesin nyaeta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat, kawat stainless steel, kawat kakuatan tensile sabudeureun bobbin merata sarta orderly.the mesin jas keur kawat baja braided selang hidrolik stainless steel kawat net susunan pabrik. Aranjeunna mibanda fitur fellowing: 1) timer eureun lamun kawat pegat atawa perst 2) timer stopwhen kosong pungkal euweuh, ngajamin tiap bobbin geus sarua kapasitas kawat 3) panel kontrol nu ditangtukeun dina kénca m nu ...


    jéntré produk

    Tags produk

    BFHG-255C pungkal mesin nyaeta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat, kawat stainless steel, kawat kakuatan tensile sabudeureun bobbin merata sarta orderly.the mesin jas keur kawat baja braided selang hidrolik stainless steel kawat net susunan pabrik.

    Aranjeunna mibanda fitur fellowing:

    1) ??????timer eureun lamun kawat pegat atawa kosong

    2) ??????perst timer stopwhen pungkal euweuh, ngajamin tiap bobbin boga kapasitas kawat sarua

    3) ??????panel kontrol nu ditangtukeun dina kénca mesin .the kotak bearing na potentometer ngadalikeun laju pungkal kawat

    4) ??????timer ngeureunkeun lamun pegat atawa kosong, mesin boga alat timer marake

    5) ??????pencét garis disc pneumatic pencét ketang, pungkal kawat moal kaluar kawat, moal dipegatkeun kawat

    6) tinggi efisien keur pungkal bobbin

    Tensile Kakuatan Kawat High Speed ??pungkal Mesin BFHG-255C

    Kakuatan: 3 kw

    Unit Plawangan: motor servo

    Pungkal motor: motor servo

    Mayar off cara: marake magnét

    speed pungkal: 700 méter / min (max)

    ?

    ?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频