<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    Data precipitated sangkan kakuatan mesin braiding ieu

    mesin braiding ieu salawasna geus pohara populér di pasar jeung keur affectionately dipikawanoh salaku "Xinchang braider". Mangrupakeun akusisi ti reputasi ieu leupas tina akumulasi téhnologi ieu salila sababaraha taun di pasar.

    Kusabab ngadegna dina taun 1998, pausahaan geus fokus dina produksi mesin braiding kawat na mesin selang braiding. Ayeuna, geus dikaluarkeun rupa-rupa model pikeun rupa-rupa bahan. Dina sababaraha taun operasi, data produk teh sedimented mangrupa harta irreplaceable pikeun mesin nyulam ieu.

    Dina widang mesin, produksi hiji produk kalawan kinerja unggulan merlukeun sidang produk kontinyu sarta kasalahan sarta koreksi kontinyu. Téknologi mesin hadir geus akumulasi jauh leuwih data ti peers sarta geus akumulasi pangalaman euyeub dina produksi, pangropéa jeung aspék séjén. data ieu bisa mantuan konsumén urang gancang asupkeun hiji kaayaan produksi efisien, ngaleungitkeun worries customer di sagala aspek pangropéa jeung perawatan.

    Dina hadir, dumasar kana data ieu, pausahaan geus dilumangsungkeun sababaraha nyulam nu patali mesin karya jasa. Hal ieu dipercaya yén jobs ieu baris nyieun database anu mesin nyulam leuwih penting, sarta eta oge baris nyieun ieu caang téhnologi dina widang nyulam mesin.


    waktos pos: Méi-07-2018
    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频