<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    48 Pamawa horisontal selang Braiding Mesin BFB36W-114D

    Pondok Description:

    Bubuka BFB-B nangtung otomatis selang braiding mesin runtuyan (BFB-90 110 114 130 140 160 200 300) mangrupakeun set anyar pakakas braiding otomatis nu rarancang jeung ningkat dumasar digesting sarta nyerep téhnologi canggih asing. mesin geus loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun kawat .cable tabung karét .weaved nu endure tekanan tinggi karét .weaved cai selang ropes.tubes .weaved dipaké dina mobil na bikes motor jeung karét & plastik tabung di sprayer teflon selang pressu tinggi ...


    jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    BFB-B nangtung otomatis selang braiding mesin runtuyan (BFB-90 110 114 130 140 160 200 300) mangrupakeun set anyar pakakas braiding otomatis nu rarancang jeung ningkat dumasar digesting sarta nyerep téhnologi canggih asing. mesin geus loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun kawat .cable tabung karét .weaved nu endure tekanan tinggi karét .weaved cai selang ropes.tubes .weaved dipaké dina mobil na bikes motor jeung karét & plastik tabung di sprayer teflon selang tekanan tinggi. mesin geus fitur fellowing:
    1) extent otomatis High rusak, bobbin kosong atawa euweuh tube mesin otomatis timer ditutup
    2) ngadopsi speed adjustable pikeun nampung pitch, teu kedah ngarobah gear
    3) produksi efisiensi produksi High tilu kali ti mesin dawam hadir per jam, produksi max ngahontal ka 98m / jam
    4) noise Low, pangiriman jeung narik Sistim ngadopsi nyerep sora, ngurangan ngocok jeung alat inserting.
    5) pangropéa Mudah, pangiriman struktur fleksibel gampang install jeung cabut
    6) Spindle ngadopsi parabot elastis na adjustable, posisi depentable, gampang, merenah tur fléksibel install bobbin
    7) abrasion Leutik tur panjang maké hirup nyandak bagian konci dipaké bahan alus teuing ngukut perlakuan panas sarta alat-alat pelumas.
    NO barang
    1 suplai listrik 380V / 3PHASE / 50 / 60HZ
    2 kakuatan motor 2.2KW
    3 pamawa rpm 35RPM
    4 selang OD 15-36MM
    5 speed Braiding 1Meter / mnt
    6 kuantitas pamawa 36pcs
    7 ukuran Bobbin 56 * 22 * ??170mm
    8 tegangan pamawa 0.4-5kg
    9 pitch shift ku manual
    10 aplikasi Robah spindle tiasa braiding kawat sarta kawat

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频