<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    Tensile Kakuatan Kawat Single Dek horisontal Braiding Mesin BFB24W-200CF

    Pondok Description:

    Bubuka BFB-W runtuyan tunggal atawa ganda mesin braiding horizontal speed tinggi nyaéta ngadopsi teknologi braiding kaunggulan, kayaning panganteur manusa mesin, kontrol inverter na sél kontrol purwakarta, otomatis pelumas, gear transmisi di -phase, pneumatic jeung desain tekanan hidrolik .the mesin braiding bisa datang leres braiding tunggal atawa ganda. mesin braiding kami bisa dipaké dina tekanan tinggi karét selang .auto selang motor, otomatis drive ngarobah selang, selang marake, nerapkeun marake selang, condit otomatis hawa ...


    jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    BFB-W runtuyan tunggal atawa ganda mesin braiding horizontal speed tinggi nyaéta ngadopsi teknologi braiding kaunggulan, kayaning panganteur manusa mesin, kontrol inverter na sél kontrol purwakarta, otomatis pelumas, gear transmisi di -phase, pneumatic jeung desain tekanan hidrolik .the mesin braiding tiasa datangna leres braiding tunggal atawa ganda. mesin braiding kami bisa dipaké dina tekanan tinggi karét selang .auto selang motor, otomatis drive ngarobah selang, selang marake, nerapkeun selang marake, otomatis hawa kaayaan selang, sambungan kabel sarta selang karét industri, selang plastik ditingkatkeun braiding.

    ?

    Fitur:

    1 Hiji jalma bisa operasi sababaraha mesin .when nu bobbin kosong, kawat pegat mesin bakal ngeureunkeun .the surem alarem

    2 Operasional gampang, digital tampilan setting pitch ku kadali digital. Mesin amprok tampilan ku tampilan digital

    3 otomatis, téhnologi Kauntungan, ngadopsi panganteur manusa mesin, purwakarta coder sél kontrol, kontrol inverter, cacah fungsi, operasi.

    4 kualitas alus, efisiensi tinggi .Often dipaké tombol operasi efisiensi .The luar dibereskeun téh dua kali séjén tipe mesin braiding

    5 Desain téh dipercaya, alus kaluar katingal

    noise 6.Less, ngahasilkeun bagian precision cadang, bahan alus sarta saréat panas sarta, buktina sora

    data 7.Stock braiding, fungsi .Braiding parameter jeung total produksi bisa bisi di sistem mesin braiding

    ?

    parameter

    Taya spindle 20 Spindle 24 Spindle 36 Spindle 48 Spindle 64 Spindle 96 Spindle 112 Spindle
    material Kawat 0.16-0.5mm stainless steel kawat 0.18-0.5mm?
    Bobbin cubage OD D = 84mm ID d = 32mm tinggi H = 202mm Cubage 956cm3 OD D = 78mm ID d = 32mm tinggi H = 152mm Cubage 603cm3
    rpm Spindle 40RPM 35RPM 25RPM 17.5RPM 12RPM 7.8RPM 6.75RPM
    Braiding untaian 3-15 untaian?
    kakuatan Braiding 4.0KW 4.0KW 5.5KW 7.5KW 11.0KW 18.0KW 22.0KW
    kakuatan traction 1.5KW 1.8KW
    spring Spindle 1.5-15KG
    diaméterna selang Braiding ≤22mm ≤30mm ≤50 mm ≤80 mm ≤150mm ≤230mm ≤350mm
    beurat 1500kg 1575kg 2750kg 3200kg 4230kg 5600kg 7600kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频