<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Naha urang tiasa ngaropea mesin nyulam nyadiakeun sampel?

    kalungguhan eces customer urang mendesain simpangan

    Sababaraha konsumén ulah nganyatakeun jelas dina pernyataan maranéhanana. Sawatara bagian boga ngaran beda jeung understandings ti industri. Ieu bisa ngakibatkeun simpangan dina rarancang custom mesin nyulam. Mun aya sampel produk, reureuh disababkeun ku komunikasi goréng bisa ngurangan.

    nu judgment produk anu leuwih langsung

    Sababaraha produk, kusabab struktur prosés unik maranéhanana, teu geus ngahubungi ku produsén sateuacan. Malah mun maranéhna téh écés nyatakeun, aranjeunna moal bisa gancang ngarti jenis produk aranjeunna. Mun aranjeunna tiasa nyadiakeun sampel produk, maranéhna leuwih hadé bisa nganalisis produk. prosés struktural, desain custom;

    ngabandingkeun merenah, sampel

    Pikeun produk custom, ngabandingkeun sampel perlu. Dina kasus sampel, produsén bisa gancang pariksa naha bagian dibeuli minuhan kaperluan, sarta naha produk dihasilkeun minuhan sarat;

    Pikeun nasabah anu geus ngaropéa mesin braiding, éta pangalusna pikeun masihan sampel nu produsén perlu pikeun ngahasilkeun. Mun aya euweuh sampel, nyadiakeun gambar produk pikeun ngaleutikan panghalang komunikasi antara dua pihak, sarta ngantep éta mesin braiding pabrik ngahasilkeun pangalusna mesin kualitas braiding.

    The Pangaruh Jumlah braiding Mesin operator on Quality Produk
    Jumlah operator pikeun mesin braiding-speed tinggi nyaéta leuwih atawa kurang. Malah lamun urang keur braiding produk anu sarua, jumlah tina braiding spindles mesin dipaké ogé bisa jadi béda. Jumlah operator bakal langsung mangaruhan pajeulitna struktur mesin braiding jeung kasusah tina braiding produk. Sacara umum, gede jumlah pamawa, anu luhur harga sahiji mesin braiding jeung produk braiding leuwih tepat bisa dijieun. Jumlah mesin braiding nasabah milih gumantung kana sarat keur penampilan sarta kinerja produk braided. Contona, hoses braided ogé dihasilkeun maké mesin kawat braiding. mesin braiding ku angka nu gede ngarupakeun operator anu pasti pikeun ngahasilkeun braids finer jeung kakuatan compressive hadé. Dina waktu nu sarua, ongkos bakal leuwih luhur. Pikeun sakabéh mesin Tenun, jumlah tina pamawa mangrupa rujukan penting pikeun kualitas kinerja maranéhanana. Jumlah anyaman spindles mesin ayeuna dihasilkeun Benfair Téhnologi Bulan ti biasa 24, 36 spindles ka kompleks 72.120 spindles. Jinis mesin braiding dihasilkeun gumantung kana kabutuhan customer urang.

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频