<tbody id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></tbody>

    <legend id="jguv4"><pre id="jguv4"></pre></legend>
    <dd id="jguv4"><track id="jguv4"></track></dd>
    <em id="jguv4"></em>
    <em id="jguv4"></em>

  • <button id="jguv4"><object id="jguv4"><cite id="jguv4"></cite></object></button><dd id="jguv4"></dd>
  • <tbody id="jguv4"></tbody>

    braided selang crimpring mesin BFKY-42BS

    Pondok Description:

    Bubuka Dirarancang tur dikembangkeun ku parusahaan urang, BFKY Series selang mangrupakeun parabot set kana crimper mendi tube .it ieu loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun tabung karét braiding nu endure tekanan tinggi .braided tabung cai selang, tabung karét uesd dina mobil jeung motor, karét tube dipaké dina sprayers jeung saterusna. mesin geus fitur di handap: 1) tekanan ajeg tur gampang nyaluyukeun 2) automatical tinggi na siki .adopt toél burking cara 3) otomatis cacah qua nu ...


    jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    Dirancang jeung dikembangkeun ku parusahaan urang, BFKY Series selang mangrupakeun parabot set kana crimper mendi tube .it ieu loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun tabung karét braiding nu endure tekanan tinggi .braided tabung cai selang, tabung karét uesd dina mobil jeung motor, tube karét dipaké dina sprayers jeung saterusna.

    mesin geus fitur di handap:

    1) tekanan ajeg tur gampang nyaluyukeun

    2) automatical tinggi na siki .adopt toél burking cara

    3) otomatis cacah kuantitas produk

    4) crimper pilari alus, dimensi crimper stabil sarta bisa dikawasa

    5) kasalahan ± 0.2mm

    ?

    ?

    BFKY-42A

    BFKY-42B

    BFKY-42AS

    BFKY-75A

    BFKY-42BS

    kakuatan motor?

    2.2KW / Y112-6

    2.2KW / Y112-6

    2.2KW / Y112-6

    2.2KW / Y112-6

    3.0KW / Y112-6

    Voltaseu

    3Phase 380V / 220V

    3 Phase 380V / 220V

    3 Phase 380V / 220V

    3 Phase 380V / 220V

    3Phase380V / 220V?????????

    Tekanan Control Jalan

    Ngurangan klep (Manual)

    Ngurangan klep (Manual)

    Ngurangan klep (Manual)

    Ngurangan klep (Manual)

    Ngurangan klep (Manual)

    Cool Jalan

    Cai Cool / Cool Angin

    Cai Cool / Cool Angin

    Cai Cool / Cool Angin

    Cai Cool / Cool Angin

    Cai Cool / Cool Angin

    huluna

    hiji sirah

    hiji sirah

    dua huluna

    hiji sirah

    dua sirah

    selang diaméterna

    ≤42MM

    ≤42MM

    ≤42MM

    ≤75MM

    ≤42MM

    Crimper Stlye

    Salaku pamundut customer

    Salaku reques customer

    Salaku reques customer

    Salaku reques customer

    Salaku reques customer

    Preesure

    2000kg

    2000kg

    2000kg

    2000kg

    2000kg

    speed gawe

    1500pcs / Sajam

    1800pcs / Sajam

    1500pcs / Sajam

    1500pcs / Sajam

    1800pcs / Sajam

    ukuran

    800 * 760 * 1000mm

    800 * 760 * 1000mm

    980 * 880 * 1000mm

    800 * 760 * 1000mm

    980 * 880 * 1100mm

    beurat

    380kg

    370kg

    450kg

    500kg

    450kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    学长跳D放在里面一晚上视频